Vecinii oferă detalii ȘOCANTE! De ce s-a aruncat de la etaj tânărul de la Buiucani (VIDEO)

Drogurile i-au sucit mințile și l-au aruncat în ghearele morții. Un tânăr și-a dat duhul, după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc de locuinţe din Sectorul Buiucani al Capitalei. Sinucigaşul ar fi comis gestul inexplicabil, fiind sub influența substanțelor narcotice.

Locuitorii blocului povestesc îngroziți despre ceea ce au fost nevoiți să vadă. Tânărul de 28 de ani, care se afla în vizită la amicul său, avea un comportament foarte straniu. Inadecvat e puțin spus. Se tot apropia de geamul care dădea în curtea blocului şi striga cât îl ținea gura. Se tot văita prin casă și lovea în tot ce îi apărea în fața ochilor. Era clar că ceva nu este în neregulă.

În momentul când l-au văzut pe vecinul lor ieșind în grabă pe ușa blocului, oamenii din curte şi-au dat seama că se întâmplă ceva urât. Acesta abia de mai putea respira de spaimă. Din explicaţiile lui încâlcite, nu au putut să deslușească decât că cineva are nevoie de ajutor.

Amicul său, pe care îl lăsase de unul singur în apartament, se simte prost. Are convulsii, a făcut și spume la gură. Nu a apucat bine să spună că este nevoie de o ambulanță, că îl văd pe celălalt individ cum își face vânt și se aruncă de la geamul apartamentului.

O imagine înfiorătoare, au spus locuitorii blocului, la fel ca și aterizarea acestuia. S-a izbit într-unul dintre automobilele parcate în curtea blocului, făcându-i țăndări parbrizul. Medicii de la Ambulanţă, solicitați la locul incidentului, au încercat să îi ofere ajutor tânărului, dar o astfel de căzătură este incompatibilă cu viața.

Nu se ştie ce l-ar fi determinat pe individ să se arunce de la înălțime. Ar fi de vină drogurile, bănuiesc vecinii. Asta ar explica și convulsiile şi comportamentul straniu.

Urmează ca medicul legist să stabilească dacă tânărul era sau nu sub influența substanțelor narcotice. Cazul este cercetat de Inspectoratul de Poliţie din Sectorul Buiucani al Capitalei.

Urmăriți mai jos reportajul video realizat de echipa emisiunii "Unitatea de Gardă" de la Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu