Veaceslav Platon: Am investit milioane de dolari în AMN, dar m-am dezamăgit

Embed:

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, susţine că a finanţat un partid din Republica Moldova. Acesta afirmă că a investit mulţi bani în democraţia Moldovei, dar s-a dezamăgit. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Fabrika, din 15 februarie.

"Am investit milioane de dolari în Alianţa Moldova Noastră. Dar m-am dezamăgit... în partide, în politicieni şi în Serafim Urechean inclusiv", a spus omul de afaceri. În același timp, Platon a recunoscut că nu a finanţat partidul în mod oficial și chiar dacă a cheltuit aproape toţi banii, investind în AMN, el nu regretă. "Nu mi se raporta cum sunt cheltuiţi banii, dar eu vedeam. Se cheltuie foarte mulţi bani pe promovare", a menţionat fostul deputat.

De asemenea, omul de afacere a menţionat că, în prezent, în Republica Moldova nu există partide pe care şi-ar dori să le finanţeze.

Totodată, Platon a declarat că în țară, încă, nu există democraţie, dar se înregistrează progrese. "Pe timpul comuniştilor a fost monooligarhie. Acum e multioligarhie. Totuși, în comparaţie cu ce a fost, acum e mai bine. Se respiră mai uşor", a punctat acesta.

Menţionăm că în 2009, Veaceslav Platon a fost ales deputat în Parlament de pe listele AMN.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu