Veaceslav Ioniţă a recunoscut că are o parte din vină în ceea ce priveşte greşeala din legea cazinourilor

Embed:

Preşedintele Comisiei pentru Economie şi Finanţe, Veaceslav Ioniţă, a recunoscut aseară la emisiunea Fabrika, că are o parte din vină, dar spune că odată ce a fost depistată, greşeala a fost reparată. Veaceslav Ioniţă a explicat ce s-a întâmplat după ce Comisia pe care o conduce a dat aviz negativ amendamentului propus de fostul deputat neafiliat, Veaceslav Untilă.

"Domnul se ridică în plenul Parlamentului şi spune eu am un amendament. Şe era altă lege. În mod normal preşedintele şedinţei trebuie să spună citiţi amendamentul, preşedintele şedinţei era Urecheanu şi el stătea. Iar sunt din ăsta că nu tac, eu fiind în faţa tribunei spun: citeşte-l. El nu spunea ce amendament are. Se întâmplă des când nu citeşte întreg amendamentul, nu se pune la vot, problema e interesul", a explicat deputatul liberal-democrat, Veaceslav Ioniţă.

După explicaţiile preşedintelui Comisiei Economie, buget şi finanţe, analiştii politici au încercat să tragă unele concluzii.

"Şedinţele Parlamentului se defăşoară haotic şi fiecare înţelege ceea ce vrea. De aceea este posibil ca atunci când s-a ajuns la semnarea şi promulgarea legii, fiecare a înţeles ce a vrut şi potrivit propriilor interese", a fost de părere analistul politic, Igor Boţan.

"Nu înţeleg aproape nimic şi aici mă solidarizez cu colegul meu Boţan. Nu înţeleg aproape nimic cu toate că am fost deputat şi cunosc regulamentul Parlamentului", a declarat şi analistul politic, Anatol Ţaranu.

Potrivit preşedintelui Comisiei Economie, buget şi finanţe, Veaceslav Ioniţă, banii au fost, totuşi, recuperaţi la bugetul de stat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu