Vasile Bulgac a obţinut primul succes pentru Moldova la Jiu Jitsu brazilian

Embed:

Moldoveanul Vasile Bulgac a uimit Europa câştigând turneul internaţional Ukrainian Open la Jiu Jitsu brazilian. Bulgac a recunoscut că a fost nevoit să înveţe lupta de pe YouTube, deoarece în Moldova acest gen de luptă nu este foarte dezvoltat. Primul succes al Moldovei la Jiu Jitsu brazilian a venit la doar un an de la apariţia stilului de luptă în ţara noastră.

Unul dintre cele mai exotice genuri de luptă din Moldova este Jiu Jitsu brazilian. A apărut în ţara noastră cu doar un an în urmă, însă deja sportivii moldoveni au obţinut rezultate remarcabile pe plan internaţional. Vasile Bulgac a uimit Europa câştigând un turneu internaţional din Ucraina. Bulgac a dezvăluit şi cheia succesului său.

Jiu Jitsu brazilian a fost adus în Moldova de un luptător din Danemarca, care a rămas impresionant de victoria lui Vasile Bulgac.

Jiu Jitsu Brazilian este o artă marţială bazată pe lupta la sol. Stilul a fost creat la începutul secolului 20 de către familia Gracie din Brazilia, iar în ultimii 20 de ani a devenit extrem de popular în toată lumea.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu