Vasile Botnaru promite că va lupta ca un vultur la turneul Eagles Fighting Championship

Embed:

Luptătorul de arte marțiale mixte Vasile Botanru a promis că va lupta ca un vultur în confruntarea cu Sergiu Barbăroşă la turneul "Eagles Fighting Championship", ce va avea loc la Chişinău pe 18 februarie. Sportivul în vârstă de 23 de ani se declară pregătit şi nu dă nicio şansă adversarului în partida pentru centura de campion în categoria de greutate de până la 77 de kilograme.

"O să mă bat ca un vultur! MUSCA Eu cred că nu o să-i dau nici o şansă. Această centură trebuie să fie a mea. Asta e visul meu şi munca zi de zi. O să fac tot posibilul să câştig această luptă." Vasile Botnaru, luptător MMA

"Vasile este un sportiv excepţional, cu explozie şi dorinţă. El, fiind liniştit în viaţă, la antrenamente şi în cuşcă se transformă."  spune Andrei Grosu, antrenor.

De partea cealaltă, Barbăroşă este mai experimentat şi a disputat pe ringul profesionist 22 de lupte, în timp ce Botnaru are în palmares doar 6.

"El, pierzând cu Luca Poclit, a demonstrat cu nu este cel mai bun. MUSCA Am multe lupte cu adversari experimentaţi şi foarte buni. Am luptat şi în 84 de kg. Cum spune rusul, ”Mеня не удивишь ничем." spune Sregiu Barbărosă, luptător MMA.

Botnaru i-a lăsat un mesaj lui Barbăroşă, care însă a avut o replică pe măsură.

"Promit că n-o să-i fie uşor în această luptă. Eu sunt motivat sută la sută."spune  Vasile Botnaru, luptător MMA

"La fel, nu-i va fi uşor. Eu nu sunt un oarecare. Totuşi, am 20 de lupte. Ştiu MMA foarte bine." spune  Sregiu Barbărosă, luptător MMA

Turneul de lupte în cuşcă "Eagles Fighting Championship" a ajuns la a patra ediţie. În seara de 18 februarie în cadrul competiţiei se vor desfăşura 12 lupte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu