Vânzătorii ambulanţi din Comrat, imuni la caniculă şi la multiplele amenzi

Embed:

Vânzătorii ambulanţi din Comrat sunt imuni la caniculă şi la multiplele controale. Pe trotuarele oraşului poţi vedea comercianţi care vând produse uşor alterabile direct în stradă, sub soarele arzător. Nu-i sperie nici vizita inspectorilor, care împart amenzi. Autorităţile locale spun că luptă de mai mulţi ani cu acest fenomen, dar fără succes.

În ultimul an, numărul vânzătorilor ambulanţi s-a redus, dar problema este departe de a fi rezolvată.

Pe o arşiţă cruntă, comercianţii îşi vând produsele direct în stradă şi fără acte de calitate.

Unii comercianţi se plâng că în piaţă nu sunt suficiente locuri, iar alte surse de venit nu au. Administrația pieții din Comrat susține însă contrariul.

"Când chiriaşii tarabelor pleacă după marfă, locul din fața lor rămâne liber și e ocupat de comerciați. Noi îi lăsăm să vândă, nici bani nu le cerem", a spus reprezentantul administraţiei pieţei Comrat, Nicolai Buraga. 

Comercianţii din piaţă sunt nemulţumiţi că vânzători ambulanţi le fură clienţii.

În ciuda faptului că produsele vândute pe stradă le pot afecta sănătatea, mulţi oameni continuă să cumpere alimente de la vânzătorii ambulanţi.

Primarul oraşului dă asigurări că problema va fi soluționată.

"Avem suficiente locuri în cele patru pieţe. 20 la sută dintre tarabe sunt libere. Vom încerca să soluţionăm această problemă", a spus primarul oraşului Comrat, Serghei Anastasov. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu