Vântul face victime: Un bărbat a căzut de la etajul şapte al unui bloc în construcţie

Embed:

Spulberat de vânt de la înălţime. Un bărbat din Capitală a căzut în gol de la etajul şapte, pe un şantier de construcţie, după ce şi-ar fi pierdut echilibrul din cauza rafalelor puternice de vânt. Tânărul a fost transportat în stare gravă la spital. Reprezentanţii Inspecţiei Muncii spun că de vină este administraţia firmei, la care lucra bărbatul, care şi-ar fi obligat angajaţii să lucreze în condiţii meteo nefavorabile.

Tânărul de 29 de ani a căzut în gol de la o înălţime de 4-5 metri pe un şantier de construcţii. Imediat la faţa locului a venit ambulanţa care l-a dus la Spitalul de Urgenţă. Am încercat să vorbim cu reprezentanţii firmei de construcţii, poarta însă este închisă.

Potrivit medicilor, bărbatul a suferit o traumă craniocerebrală şi fractură a mâinii.

"Starea este gravă. Se află în secţia de reanimare, pronosticul este rezervat. Pacientul este internat cu un traumatism asociat", a comunicat Ciprian Gherasim, şeful departamentului de urgenţă.

Reprezentanţii Inspecţiei Muncii susţin că bărbatul ar fi căzut din cauza unei rafale de vânt puternic.

"Din cauza vântului. Trebuia să se prevadă măsuri de securitate şi în aşa situaţie. Când este vânt foarte puternic, nu se permite la aşa o înălţime", a declarat Victor Ţurcan, şef direcţie Inspecţia Muncii.

Cazul este investigat şi de Poliţie.

"Versiunea preliminară ar fi că persoana ar fi căzut din neatenţie sau ar fi alunecat", a informat Adrian Jovmir, şeful serviciului de presă al Comisariatului General de Poliţie.

De la începutul anului, peste 100 de oameni au avut de suferit de pe urma accidentelor de muncă, cu 35 mai mulţi faţă de anul trecut. În urma traumelor primite, zece persoane au murit.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu