VÂNT PUTERNIC şi NINSORI SLABE pentru mâine. Ce se va întâmpla cu vremea începând de pomâine

Embed:

Mâine pe întreg teritoriul ţării va ninge slab. Meteorologii au emis un Cod Galben de vânt valabil în toată ţara. La Briceni şi la Soroca se vor înregistra minus două grade, iar la Bălţi va fi minus unul. La Orhei se aşteaptă zero grade. La Tiraspol termometrele vor indica un grad, la Leova două, iar la Comrat şi la Cahul trei.

Meteorologii a anunţă că în Capitală vor cădea ninsori. La noaptea temperatura va fi de până la minus trei grade. Ziua se va înregistra doar un grad Celsius.

În următoarele zile termometrele vor arăta între minus unul şi plus nouă grade, iar noaptea - între minus 10 şi un grad cu plus. Totodată, în weekend nu se prevăd precipitaţii, iar cerul va fi variabil.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ninge. La Madrid termometrele vor indica 15 grade, iar la Roma va fi cu unul mai puţin. La Paris sunt aşteptate 11 grade, la Londra nouă, iar la Berlin cu unul mai puţin. La Viena sunt prognozate şapte grade, iar la Praga şi Belgrad şase.

În Varşovia se aşteaptă două grade, iar la Budapesta vor fi opt. Două grade însoţite de ninsori se vor înregistra în capitala României. La Atena se vor înregistra nouă grade, iar la Ankara se va încălzi până la patru grade Celsius. La Kiev termometrele vor arăta minus trei grade, iar la Moscova minus opt.

loading...

Lasă un comentariu