"Vând Moldova!" Igor Dodon, luat peste picior de moldoveni (VEZI ANUNŢUL IRONIC)

După ce au ieşit la iveală informaţii că şeful statului, Igor Dodon, vrea federalizarea Republicii Moldova, pe un site moldovenesc a apărut un anunţ unde preşedintele ţării este luat peste picior. 

"Vând Moldova.

O vând ieftin pentru că îmi trebuie bani urgent. 30 milioane de dolari (dar mai negociem). Se poate şi în credit, pe lună 700 - 800 mii de dolari, dar de dorit până la 1 milion. 

Sunaţi pe numarul 022251016 sau puteţi veni la presedintzie şi pozovite Igorea Dodona până la oara 18, e-mail - mojem.povtoriti.1992@mail.ru", se notează în anunţul postat de un internaut. 

Amintim că PUBLIKA.MD a intrat în posesia unui material video, care confirmă faptul că Igor Dodon vrea federalizarea Republicii Moldova.

Șeful informal al PSRM, Igor Dodon, a cerut, la insistența Moscovei, ca liderul PDMVlad Plahotniuc, să accepte federalizarea Moldovei. Dodon a venit cu aceste solicitări la sediul democraților, pe data de 7 iunie. Din proba video prezentată de Publika.md, se vede că discuțiile au avut loc la ora 12:18.

Citeşte şi: PROBĂ VIDEO: Igor Dodon a insistat pe federalizarea Republicii Moldova

Pe aceeaşi temă