Vancouver Canucks a fost eliminată din Cupa Stanley

Embed:

Marea favorită din acest sezon din NHL, Vancouver Canucks, a fost eliminată din Cupa Stanley. Favorita numărul unu s-a împierdicat de Los Angeles Kings, care s-a calificat în sferturi cu scorul general de 4-1. Într-un alt duel, Philadelphia Flyers a eliminat Pittsburgh Penguins după ce a obţinut a patra victorie în serie, cu un categoric 5-1.

Finalista de anul trecut şi câştigătoarea Trofeului preşedintelui din acest an, Vancouver Canucks, era considerată favorita numărul unu la titlu de campioană în acest an în NHL, însă a fost eliminată chiar din optimi de către Los Angeles Kings. După trei înfrângeri la rând, Canucks a reuşit o singură victorie, în al patrulea meci. A cincea întâlnire, jucată la Vancouver, a fost însă decisivă. Henrik Sedin a deschis scorul pentru gazde în prima perioadă, Brad Richardson a egalat în a treia perioadă, iar Jarret Stoll, de la Kings, a adus în overtime victoria formaţiei din California. Los Angeles s-a calificat cu scorul general de 4-1 şi va juca în sferturi cu Saint Louis Blues.

Pittsburgh Penguins este o altă echipă cu tradiţii în NHL, eliminată încă din optimi. "Penguinii" s-au duelat cu Philadelphia Flyers, un adversar mult mai puternic, care s-a calificat cu 4-2 la general. Meciul şase s-a disputat la Philadelphia, unde gazdele au învins cu un categoric 5-1. Eroul partidei a fost portarul rus Ilia Brîzgalov, de la Flyers, care a parat 30 de şuturi, calificându-şi echipa pentru a treia oară consecutiv în sferturile Cupei Stanley.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu