Vânătoarea de vitezomani continuă. Zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta de poliţişti

Embed:

Zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta astăzi pentru depăşirea vitezei legale. Vânătoarea de vitezomani a avut loc în cadrul unei operaţiuni speciale, desfăşurată în Capitală. Prin astfel de acţiuni, Inspectoratul Naţional de Patrulare vrea să pună capăt numărului mare de accidente rutiere produse din cauza vitezei excesive. 

Vitezomanii au fost prinşi cu ajutorul maşinii-capcană. Aceştia au fost însă opriţi la o distanţă de câteva sute de metri, de o altă echipă de poliţişti, care le-a întocmit procese-verbale.

Chiar dacă au fost fotografiaţi în timp ce accelerau, unii şoferii nu au vrut să-şi recunoască faptele:

"Ceva a încurcat cu altă maşină, noi am mers normal".

"El nu a depăşit viteza. El ne reţine, dar noi ne grăbim".

Mai mult, unii conducători auto şi-au vărsat nervii pe poliţişti.

Cei mai mulţi şoferi, prinşi pe picior greşit, au dat vina pe neatenţie. Pentru că au condus cu viteză mare, şoferii riscă amenzi cuprinse între 400 şi 1.000 de lei

"Desfăşuram operaţiunea "Viteza", conform planului Inspectoratului Naţional de Patrulare pentru prevenirea accidentelor rutiere în traficul rutier", a declarat inspectorul de patrulare al INP, Ion Severin.

Potrivit poliţiştilor, cele mai multe accidente rutiere se produc din cauza vitezei excesive. Anul trecut, au fost înregistrate 107 accidente soldate cu 43 de morţi  şi 120 de răniţi.  

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu