Vânătoare de şoferi nedisciplinaţi! Aproape o mie de conducători auto au fost traşi pe dreapta

Embed:

Au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce au ignorat regulamentul circulației rutiere, dar s-au eschivat să achite amenzile. Este vorba de zeci de șoferi pe care poliţiştii i-au depistat astăzi în cadrul unei operaţiuni speciale, desfăşurată de Centrul Unic de Monitorizare şi Coordonare al Inspectoratului Naţional de Patrulare.

Acţiunea a avut loc la ieşirea din oraşul Chişinău. 

Trași pe dreapta, conducătorii auto au fost verificați de către polițiști dacă au amenzi neachitate.

Deşi au încălcat regulamentul circulaţiei rutiere şi nu au plătit amenzile, unii dintre șoferi s-au arătat indignaţi că au fost opriți de către poliţişti.

" Am o amendă neachitată. Acum am aflat. O voi achita, întrucât sunt vinovat", susţine un şofer.

"Nu am încălcat nimic. Absolut nimic. De 15 minute stau şi unul scrie, altul citeşte. Eu nu am văzut încă aşa poliţişti. Mă grăbesc la serviciu. Deci, ea îmi spune că pe 27 am fost fixat undeva, dar ea nu este agent constatator. Îmi arată că are laptop şi atât. O să contest, evident", a spus un conducător auto.

În doar câteva ore, poliţiştii au oprit aproape o mie de şoferi, dintre care peste 80 s-au ales cu procese-verbale.

"Scopul operaţiunii de astăzi este a sensibiliza conducătorii auto la respectarea regulamentului circulaţiei rutiere. Totodată, noi stabilim şi identificăm conducătorii auto, care se eschivează de la răspunderea contravenţională şi anume contravenţiile stabilite prin intermediul camerelor de supraveghere şi monitorizare video", a precizat şeful Centrului Unic de Monitorizare şi Coordonare al INP, Sergiu Nani.

Operaţiunea va continua şi în următoarele zile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu