Vânătoare cu final tragic la Criuleni. Un bărbat de 55 de ani a fost împuşcat mortal de nepotul său

Embed:

O vânătoare de fazani s-a încheiat tragic. Un bărbat de 29 de ani şi-a împuşcat, din greşeală, unchiul de 55 de ani. Victima a murit pe loc. Tragedia s-a produs pe un teren de vânătoare din preajma satului Sagaidac, raionul Criuleni.

Potrivit poliţiei, suspectul şi victima sunt membri ai Societății vânătorilor și pescarilor, iar armele sunt deținute legal.

"La moment preşedintele colectivului a efectuat o împuşcătură în direcţia unui tufiş în spatele căruia se afla bărbatul de 55 de ani. Nimerindul în partea stângă a capului în urma la aceia victima a decedat pe loc", a spus ofiţerul de presă al IP Criuleni, Irina Burdujan.

Rudele sunt şocate de cele întâmplate şi spun că bărbatul era un om de aur.

"Este cumătrul meu. Are soţie, doi copii, nepoţi. Era cel care aducea venit în casă. Au rămas fără susţinere, fără tată", a spus cumetrul victimei.

Sătenii sunt convinşi că nu este vorba despre omor intenţionat, pentru că tânărul ţinea foarte mult la unchiul său.

"Un băiat foarte bun. Are o soţie tânără. Este o tragedie. Sunt şocată."

"Nepotul nu era în stare să facă un asemenea gest. Tânărul şi toţi din familie sunt foarte cumsecade."

"Cu siguranţă că este vorba despre o tragedie. Au pierdut un om drag."

Tot în această săptămână un bărbat de 69 de ani a fost împuşcat mortal în pădurea din localitatea Plop-Știubei, raionul Căuşeni.

Suspectul în vârstă de 38 de ani le-a povestit poliţiştilor că a vrut să împuşte o vulpe. Bărbatul deţinea arma legal şi şi-a recunoscut vina. Victima era locuitor al satului Chircăieşti din acelaşi raion.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu