Vameşii vor activa în regim sporit în ajunul Paștelui Blajinilor. Numărul angajaţilor va fi suplinit

Vameşii vor lucra în regim sporit pentru a fluidiza traficul în ajunul Paștelui Blajinilor. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Vamal, astăzi, se aşteaptă o creştere semnificativă a participanţilor la trafic prin punctele de trecere a frontierei de stat, în special, pe sensul de intrare în țară.

În acest context, va fi suplinit numărul de angajaţi și a echipamentelor de verificare, utilizarea tuturor arterelor de control indiferent de sensul de traversare, precum și implicarea șefilor posturilor vamale și a adjuncților acestora, în vederea optimizării procedurilor de control.

Pentru comoditatea persoanelor care intenționează să traverseze frontiera, Serviciul Vamal are instituit Centrul Unic de Apel (+373 22 574 111), unde acestea pot afla informații privind regulile de traversare a frontierei cu diverse bunuri sau pot face reclamații cu privire la eventuale abuzuri admise de către angajații instituției.

De asemenea, pe pagina web a Serviciului Vamal, șoferii pot vedea în timp real traficul din cele mai tranzitate posturi, pentru a-și putea planifica ruta optimă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu