Vama Veche, plină de 1 Mai! Pe tineri îi aşteaptă o noapte cu muzică, dans şi băutură (VIDEO)

Embed:

Petrecăreţii de la Vama Veche se distrează cel mai bine de 1 Mai. O parte dintre tineri nu au mai avut răbdare şi au venit încă de ieri la mare, iar acum sunt la recuperare. Îi aşteaptă o nouă noapte cu muzică, dans şi băutură. Alţii au sosit abia în această dimineaţă şi sunt nerăbdători să înceapă adevărata distracţie.

Încă de la amiază, plaja din Vama Veche era aproape plină de corturi. O parte dintre ele sunt montate încă de ieri, pentru că destui au ţinut să-i prindă 1 mai pe plajă.

"Am fost deja în apă pentru trezire. Nu este foarte rece. Temperatura apei se păstrează constantă în perioada aceasta la 15 grade", a spus un tânăr.

Alţii au sosit abia azi, iar după tradiţionala baie în mare, îşi fac planuri. Un loc pentru cort în camping costă 10 RONI, echivalentul a aproximativ 40 de lei moldoveneşti.

Pe plajă e gratis. În Vama Veche sunt însă şi hoteluri de patru stele, unde o cameră dublă ajunge la 430 RONI, sau 1.800 de lei moldoveneşti. Vamaioţii ştiu însă să se distreze şi fără prea mulţi bani în buzunar.

"Cei mai mulţi bani se duc pe bautură".

Chiar dacă şi-a schimbat imaginea, Vama Veche îi atrage încă pe rebelii de altădată.

"Este foarte schimbată şi nu prea în bine. Parcă a dispărut farmecul"

Aproximativ 10 000 de tineri îşi petrec mini-vacanţa de 1 mai în Vama Veche.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu