Valoroase şi foarte populare! Târg de lucruri HANDMADE într-un parc din Capitală

Embed:

Târg de lucruri  handmade într-un parc din Chişinău. Meșterii au expus produse variate care, spun ei, se bucură de o popularitate tot mai mare, iar cumpărătorii sunt încântați de originalitatea și valoarea obiectelor confecționate manual.  

Jucării moi, genți, bijuterii, tablouri și icoane. Toate au fost expuse la târg:

"Acest rucsac este perla colecției mele. Este confecționat din bucăți de blugi vechi. Poate fi confecționat într-o singură zi. Costă 425 de lei."

"Este parțial croșetată. O fac în două săptămâni. Apoi o dau la atelier și acolo îi găsesc o ramă pe măsură. Cer 1.200 de lei."

"Este ceea cu ce mă mândresc, am început să fac nu demult așa ceva din biser - iată așa niște mărgele ușurele de vară, am și cercei. Setul costă 200 de lei."

"Este o jucărie pentru dezvoltarea cognitivă a copilului. Poți învăța culorile, diferite forme. Este inofensivă, ca să nu se rănească copilul, costă 120 de lei."

De o mare popularitate se bucură suvenirele de dimensiuni medii: 

"Am luat nepoțelului o jucărie-albinuță pentru cărucior, îi cumpărăm și așa niște păsărele."

"Cel mai mult îmi place un ursuleț alb și încă unul, pentru că sunt foarte frumoși."

Potrivit organizatorilor, la iarmaroc meșterii fac şi schimb de impresii și sugestii.

"Am făcut un sondaj și am aflat, că 60% dintre meșteri vin la asemenea târguri pentru a afla reacția cumpărătorilor față de produsele lor, adică pentru meșteri este important să afle dacă lucrările lor se bucură de succes", a spus organizatoarea Angela Nastoci. 

Iarmarocul creațiilor realizate manual va dura până duminică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu