"Valeţii lui Putin pun ţara la cale". Formuzal, Garbuz şi Episcopul Marchel s-au întrunit într-o şedinţă secretă la Bălţi

Embed:

Extrema stângă politică, reunită la Bălţi. Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, başcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal şi preşedintele Partidului "Patrioţii Moldovei", Mihail Garbuz, şi-au dat întâlnire în data de 5 iunie, în Capitala de nord a ţării.

Potrivit portalului "Deschide.md", la întâlnire au mai participat, șeful Direcţie Comunicare şi relaţii cu publicul din cadrul Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor, Veaceslav Perju, care este și președinte al mai multor organizaţii neguvernamentale, dar şi directorul unui centru informaţional, Sveatoslav Mazur.
 
Din fotografiile postate pe internet se vede cum cei cinci discută amical în timp ce merg spre clădirea unde s-a desfășurat reuniunea.
 
Contactat de Publika TV, preşedintele Partidului "Patrioţii Moldovei", Mihail Garbuz, a confirmat că a participat la această întâlnire, dar a refuzat să spună care au fost subiectele discutate. El a menţionat că detalii vor fi oferite mâine.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu