Valeriu Reniţă îl acuză pe Pavel Ciobanu că îşi înlătură concurenţii la şefia FMF

Decizia de ieri a FMF de a demite doi oficiali de la echipa Sfântul Gheorghe Suruceni este o campanie de denigrare asupra echipei şi conducătorilor acesteia. Mai mult, hotărârea de ieri a fost dictată de actualul preşedinte al FMF, Pavel Ciobanu, care doreşte să-şi înlăture potenţialii concurenţi. Declaraţile aparţine preşedintelui onorific al F. C. Sf. Gheorghe, Valeriu Reniţă.

"Pavel Cebanu a declanşat o campanie de denigrare fără precedent asupra echipei Sfântul Gheorghe şi conducătorilor acesteia. Decizia emisă de Comitetul de Etică şi dictată de Cebanu este fără îndoială o răzbunare împotriva lui Reniţă, care a criticat în mod public acţiunile preşedintelui Federaţei", a menţionat Pavel Reniţă într-un comunicat de presă.

Totodată, Reniţă menţionează că prin încercarea de a-i interzice activitatea fotbalistică în următorii cinci ani, Cebanu îşi înlătură, într-un mod cinic şi inacceptabil, viitorul concurent la preşedenţia FMF.

Amintim că, ieri, 22 februarie, Federaţia Moldovenească de Fotbal a descalificat doi oficiali ai echipei Sfântul Gheorghe Suruceni. Valerii Reniţă şi Sergiu Caraman au fost descalificaţi pe un termen de 5 şi 2 ani. Cauza acestei decizii a fost organizarea unor meciuri cumpărate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu