Valeriu Reniţă a fost demis din funcţia de membru al Comitetului Executiv al FMF

Embed:

Preşedintele de onoare al clubului Sfântul Gheorghe Suruceni, Valeriu Reniţă a fost demis din funcţia de membru al Comitetului Executiv al Federaţiei Moldoveneşti de fotbal, la câteva zile după ce a fost suspendat din cauza că ar fi participat la organizarea meciurilor trucate şi amendat cu 15.000 de dolari,.

Selecţionerul Ion Caras, împreună cu jucătorii naţionalei au păreri împărţite referitor la scandalul din fotbalul autohton.

"Toate aceste meciuri aranjate au devenit o boală, care distrug fotbalul şi eu salut deciziile federaţiei", a spus Ion Caras.

"Eu cred că este o mare prostie, mai ales că a fost implicat şi clubul nostru, Dacia. Mai spun o dată că Dacia era gata să învingă pe oricine în sezonul trecut", a explicat mijlocaşul Andrei Cebotari.

"Eu am auzit despre meciuri trucate încă de anul trecut, dar este comisie specială care va duce ancheta până la bun sfârşit. Eu cred că fiecare ţară îşi doreşte ca în campionat să nu fie meciuri aranjate", consideră mijlocaşul Alexandru Suvorov.

Decizia Comitetului de Etică al FMF de a-l suspenda pe Valeriu Reniţă a venit după ce şapte foşti jucători ai echipei din Suruceni au anunţat printr-o scrisoare că au fost impuşi să participe la meciuri trucate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu