Valeriu Munteanu s-a lansat în campania electorală pe acoperișul unui bloc. Candidatul USB a avut parte de un moment jenant

Embed:

Fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, preşedintele partidului Uniunea Salvați Basarabia, s-a lansat în campania electorală pentru fotoliul de primar la Capitalei, pe... acoperișul unui bloc. Alături de mai mulţi susţinători, Munteanu a urcat pe cel mai înalt bloc de la porţile oraşului, unde şi-a prezentat programul electoral.

"Trebuie să fie curăţat râul Bâc, de la Străşeni, până la intrarea în lacul Ghidighici, şi de la ieşirea din lacul Ghidighici, până la staţia de epurare. Acest proiect, împreună cu reconstrucţia staţiei de epurare, ar rezolva în totalitate problema", a precizat Valeriu Munteanu.

Nu e singurul proiect anunţat de Munteanu: "Am lansat un proiect, pe care îl propun şi în aceste alegeri, anume construirea unei centrale electrice în cogenerare. Care să funcţioneze pe baza gazului din România".

Candidatul USB a avut parte şi de un moment jenant. Deranjat de gălăgia de deasupra locuinţei sale, proprietarul apartamentului de la ultimul nivel al blocului unde s-a desfăşurat briefingul de presă i-a luat la rost pe organizatori:

"De la cine aţi luat cheia?
- Am vorbit cu administraţia.
- Care administraţie?
- Administraţia blocului dumneavoastră. Cu Direcţia Locativ-Comunală şi cu locatarii.
- Care locatari? Noi aici locuim.
- Nu doar dumneavoastră, aici locuiesc mii de oameni.
- V-aţi înţeles cu toţi?
- Nu cu toţi, nu avem nevoie să discutăm cu fiecare.
- Nu vă enervaţi. Eu doar întreb".

Până în prezent, în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei s-au înscris 21 de candindaţi, dintre care 7 au fost înregistaţi de Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău.

Alegerile locale vor avea loc în data de 20 octombrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu