Valeriu Munteanu îl ia în râs pe Chiril Moţpan: A descoperit o informaţie ŞOCANTĂ despre Serghei Puşcuţa

Preşedintele USB Valeriu Munteanu îl ia în râs pe deputatul PPDA Chiril Moţpan. Asta după ce parlamentarul a venit cu mai multe acuzaţii la adresa actualului ministru al Finanţelor, Serghei Puşcuţa. 

Într-o postare pe Facebook, a scris că "subit, după ce s-a destrămat coaliția parlamentară dintre PSRM și ACUM, Chiril Motpan președintele comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a descoperit o informație șocantă despre Sergiu Pușcuță". Valeriu Munteanu ironizează pe faptul că "Moțpan a văzut „în sfârșit” un decalaj enorm dintre veniturile lui Pușcută și proprietățile sale".

Munteanu ia amintit lui Chiril Moţpan că "Natalia Gavrilita, ministra Finanțelor de la blocul ACUM, nu l-a atins pe, Pușcuță cu „nici o floare”, l-a păstrat în funcție pe timpul guvernării ACUM-PSRM și l-a ridicat la cer pentru „profesionalism”, „dedicație” și „integritate”.

Valeriu Munteanu este de părerea că Blocul ACUM culege roadele greşelilor, pe care le-a făcut, când s-a aflat la guvernare. "Cei din blocul ACUM, luați de valul guvernării, au neglijat realitatea, preferând să-i facă jocurile lui Dodon, care, cu siguranță a pus cuvânt pentru păstrarea lui Pușcuță la FISC", a scris Munteanu.
loading...

Lasă un comentariu