Valeriu Lazăr, despre liderii rămaşi în back office, lecţiile învăţate în urma crizei politice şi vacanţa cu familia

Embed:

Vicepremierul Valeriu Lazăr, ministru al Economiei, este optimist în ceea ce priveşte funcţionarea noului Guvern şi realizarea obiectivelor propuse. Potrivit lui, criza care a dus la demiterea fostului Guvern şi la excluderea foştilor lideri ai AIE de la conducerea instituţiilor-cheie, a fost o lecţie. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Fabrika.

"Am sentimentul că totul va merge mai bine. Mă bazez pe factori obiectivi. Această competiţie între doi tauri ne-a făcut să perseverăm. Au intervenit multe schimbări, faptul că liderii au rămas în back office a detensionat situaţia. Modalitatea cum au decurs negocierile ne-a făcut să înţelegem că am învăţat lecţia. Noi trebuie să ne întrecem acum să facem cât mai mult bine, iar în campania electorală să vedem rezultate", a spus Valeriu Lazăr.

Totodată, ministrul Economiei a menţionat că actuala modalitate de lucru este mai bună. "Nu am probleme în crearea echipei. Actuala modalitate este mai bună, este un alt nivel de responsabilitate, mai multă coerenţă în echipă. Eficienţa va avea de câştigat", a explicat vicepremierul.

De asemenea, ministrul Economiei a vorbit şi despre o posibilă vacanţă în care ar putea să plece împreună cu familia. "Sper să mai am posibilitatea să plec în concediu, nu sunt nici cel mai harnic, nici mai leneş, dar nu poţi lucra, dacă nu te odihneşti. Sper să mai apuc una sau două săptămâni de concediu", a spus Valeriu Lazăr.

Guvernul Leancă a obţinut votul de încredere al Parlamentului pe 30 mai. A doua zi noul Executiv a fost învestit, iar astăzi noul Cabinet de miniştri şi-a prezentat priorităţile pentru primele 100 de zile de activitate. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu