Valeriu Klimenko este candidatul la funcția de primar al Capitalei din partea Partidului "Şor"

Valeriu Klimenko este candidatul la funcția de primar al Capitalei din partea Partidului "Şor". 

Astăzi, Preşedintele Partidului "Şor", Ilan Şor, care recent a rămas fără imunitate şi care se află în Israel, l-a prezentat pe Klimenko la fotoliul de primar al Capitalei. Ce-i drept, Ilan Şor a făcut-o printr-un clip video.

"Acum o să vă rog să fiţi atenţi la ecranul care este în spatele meu şi vreau să prezint adresarea domnului preşedinte Ilan Şor, care va anunţa cine va candida din partea formaţiunii Partidului "Şor".", a spus Marina Tauber, vicepreşedinte la Partidul Politic "Şor".

"Muncitor, o adevărată persoană care ştie să se ţină de cuvânt, o persoană care poată să dovedească că este un adevărat conducător. Este domnul Valeriu Klimenko", a zis Ilan Şor, preşedintele Partidului Politic "Şor".

Valeriu Klimenko a declarat că va transforma Chişinăul nu în Monaco, ci ... în Orhei, spunând că acolo situaţia este cu mult mai bună decât cea din Capitală. Klimenko a mai făcut o promisiune, aceeaşi pe care a făcut-o şi în campania electorală din 2011, când, a fel, a vrut să ajungă la cârma Capitalei. Acesta a promis, că, dacă devine primar, va învăţa limba de stat. Totuşi, când a fost întrebat de acest lucru, Valeriu Klimenko a avut nevoie de ajutorul colegei sale, Marina Tauber, care i-a tradus întrebarea.

"Când voi deveni primarul Capitalei noi o să ne întâlnim peste trei luni, poate jumătate de an şi numai să încercaţi să îmi puneţi o notă rea la examenul la cunoaşterea limbii moldoveneşti", a menționat Valeriu Klimenko, pretendent la funcţia de primar al Capitalei.

Potrivit Consiliului Electoral de Circumscripţie Chişinău, până acum, doi candidaţi au fost înscrişi la alegerile din 20 octombrie. Este vorba despre socialistul Ion Ceban şi Andrei Donică, care reprezintă formaţiunea politică Mișcarea Profesioniștilor „Speranța – Nadejda”

Lasă un comentariu