Valeriu Calancea este nemulţumit de rezultatele obţinute la Campionatul mondial de haltere din Turcia

Embed:

Valeriu Calancea este nemulţumit de rezultatele obţinute la Campionatul mondial de haltere din Turcia. Deşi a câştigat două medalii, una de aur şi alta de bronz, antrenorul lotului naţional al României a declarat că Valeriu Calancea şi-ar fi dorit să ia titlul mondial la total. Fratele halterofilului care reprezintă România, portarul Zimbrului Nicolae Calancea l-a felicitat pentru performanţa obţinută în Turcia, şi-l aşteaptă să revină în ţară.

Chiar dacă a obţinut două medalii la campionatul mondial, Valeriu Calancea a fost nemulţumit. Nicu Vlad, preşedintele Federaţiei Române de Haltere a menţionat că acesta plecase în Turcia pentru a obţine titlul mondial la total, singurul care ar conta la olimpiadă.  "Calancea a mers la Mondiale să cucerească aurul la total, îşi dorea foarte mult primul loc aici, însă nu a fost să fie. La finalul concursului era foarte nemulţumit de ceea ce a făcut acolo. Calancea a considerat că nu este suficient. Pe noi ne bucură când vedem că sportivii sunt atât de severi cu ei înşişi. Cred că bronzul la total l-a ambiţionat mai mult, rămâne să vedem dacă va putea să îşi împlinească dorinţa anul viitor.

Rezultatele au mulţumit însă familia sportivului, care se află la Chişinău. Nicolae Calancea, portarul Zimbrului şi al echipei naţionale l-a felicitat prin intermediul Publika TV.

Valeriu Calancea reprezintă România în competiţiile internaţionale din anul 2000.

loading...

Lasă un comentariu