Valentino Rossi a prezentat motocicleta cu care va concura în Campionatul Mondial de Motociclism Viteză

Piloţii echipei Yamaha, Valentino Rossi şi Maverick Vinales au prezentat motocicleta pentru sezonul 2019, cu care vor concura în Campionatul Mondial de Motociclism Viteză. Evenimentul a avut loc în capitala Indoneziei, oraşul Jakarta. Prototipul Yamaha YZR-M1 va fi testat peste câteva zile pe circuitul de la Sepang.

"Suntem pregătiți pentru noul sezon. Anul 2018 a fost dificil. Ne-am așteptat la ceva mai mult, însă acum vom încerca să obţinem rezultate mai bune şi vom fi mai puternici", a zis Valentino Rossi, pilot Yamaha.

"Nu contează cine a cucerit titlul anul trecut. Am în faţă o noua şansă. Sunt pregătit să lupt pentru locurile de frunte şi să fiu primul", a zis Maverick Vinales, pilot Yamaha.

Noul sezon din MotoGP va debuta pe 10 martie, în Qatar. În 2018, cei doi piloţi de la Yamaha, Valentino Rossi și Maverick Vinales s-au clasat pe locurile 3 și respectiv 4 în ierarhia generală a piloților.
Aceştia au câştigat doar o cursă în sezonul precedent, iar Yamaha a terminat pe poziţia a treia în clasamentul constructorilor.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu