Valentine's Day! Cele mai frumoase declaraţii de dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor, una dintre cele mai moderne sărbători este în fiecare an celebrată în data de 14 a lunii februarie, iar pentru a-i aduce "fluturi" în stomac persoanei iubite vă prezentăm o serie de mesaje şi declaraţii de dragoste, pe care le puteţi trimite.

1) Tu eşti jumătatea care mă completează, iubirea mea, fără tine n-aş mai fi eu, cel de acum. Până să te întâlnesc, simţeam un gol interior, parcă îmi lipsea ceva vital. Dar acum că te am pe tine, acel sentiment a dispărut de parca nici n-ar fi existat vreodată.

2) Aş vrea ca nu doar Ziua Îndrăgostiţilor să fie o sărbătoare a dragostei noastre, ci fiecare zi să fie o sărbătoare închinată iubirii…

3) Tu ai făcut ca singurătatea care îmi umplea zilele să plece o dată pentru totdeauna. Mi-ai adus în schimb linişte interioară, un sentiment de bine şi multă, multă iubire şi fericire…

4) Pentru noi, aş vrea ca fiecare zi să fie o sărbătoare a dragostei… Dar de ce spun "aş vrea"… chiar este aşa…

5) De Ziua Îndrăgostiţilor vreau să ne reamintim toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună şi clipele de fericire ce le-am trăit alături, când iubirea parcă ne dădea aripi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu