Valentina Buliga: sunt mândră de Republica Moldova

Valentina Buliga: sunt mândră de Republica Moldova, de acest colţişor de rai. Este ţara în care m-am născut, la care ţin nespus de mult.Sunt gata să muncesc pentru această ţară, pentru viitorul tuturor cetăţenilor ei, indiferent de limba pe care o vorbesc, de etnie, de religie, de cultură, ţara care să ne unească şi sunt mândră că se fac eforturi pentru a ne simţim mândri de ţara în care trăim.

Despre cele 3 culori ale drapelului: sunt culori minunate, care ne oferă încredere, care simbolizează cerul, pacea, liniştea, dragostea, Sunt mândră pentru acei deputaţi care au decis ca tricolorul nostru să fie compus anume din aceste culori, care sunt minunate şi ne deosebesc de alte drapele şi alte ţări, culori care ne oferă multă încredcere şi speranţe în viitor.

 

Vlad Filat: felicitări tuturor cu această frumoasă sărbătoare, este cea mai mare sărbătoare pentru noi toţi, şi felicitări Publika TV pentru ideea atât de frumoasă pe care aţi lansat-o. Mă mândresc că sunt cetăţean al Republicii Moldova

Lasă un comentariu