Valentina Badrajan, directorul executiv al Fondului de Dezvoltare Durabilă Moldova la EuroDicţionar: Când discuţi cu persoanele trebuie să fii onest în discuţie

Embed:

Invitata emisiunii EuroDicţionar din această săptămână este Valentina BADRAJAN, directorul executiv al Fondului de Dezvoltare Durabilă Moldova. O doamnă cu experienţă de muncă atât cu Banca Mondială, cât şi cu Programul agenţiei SUA pentru Dezvoltare USAID.

"Când discuţi cu persoanele trebuie să fii onestă în discuţie. Cei ce te ascultă au nişte aşteptări şi tu nu trebuie să dai aşteptări eronate, să le creezi lor". 

Dacă ar veni cineva din străinătate, un fond străin de dezvoltare și vă oferă bani la dumneavoastră în sat și vă întreabă ce drum doriți să reabilitați: drumul către cimitir sau drumul către școală, dumneavoastră ce alegeți?

"Drumul spre cimitir, cu tot respectul, dar este un drum care duce în trecut. Nu am influențat, dar dumnealor au înțeles că viitorul nu este cimitirul, dar este altceva. Atunci ei au înțeles că reabilitarea drumului până la școală, pavarea drumurilor școlii și un drum până la casa de cultură. Aceasta este un viitor", Valentina Badrajan, directorul executiv al Fondului de Dezvoltare Durabilă Moldova. 

Duminică, 17 februarie, începând cu ora 17:10, deschide EuroDicţionar de la Publika.TV.

Ne găsiţi şi pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/eurodictionar

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu