Valencia şi-a schimbat antrenorul chiar înaintea meciului de campionat cu FC Barcelona

Embed:

Clubul spaniol de fotbal Valencia şi-a schimbat antrenorul chiar înaintea meciului de campionat cu FC Barcelona. Albert Celades, fostul selecţioner al naţionalei de tineret a Spaniei, i-a luat locul lui Marcelino pe banca tehnică a "liliecilor".

Noul antrenor a semnat un contract valabil pe 2 ani. Celades este un antrenor fără prea mare experiență. Spaniolul a mai pregătit naționala de juniori "Sub 17 ani" a ţării sale. Albert Celades a mai fost anul trecut și "secundul" lui Julen Lopetegui la Real Madrid.

"E foarte greu să conduci o grupare precum Valencia și mereu a fost așa. Este un club imens, un gigant al fotbalului. Știm la ce club venim și ne vom strădui să ne facem lucrul cât mai bine cu putință", a menţionat Albert Celades.

Presa spaniolă scrie că motivul demiterii lui Marcelino nu este nicidecum legat de prestaţiile pe care le-a avut echipa sa în acest sezon, ci de un conflict izbucnit între antrenor și preşedintele clubului Peter Lim.

Noul tehnician va debuta pe banca tehnică a "liliecilor" chiar în meciul de sâmbătă de pe stadionul "Camp Nou" contra Barcelonei, echipă pentru care fostul mijlocaş spaniol a jucat în perioda 1995-1999. Ulterior, Celades a mai jucat și cinci ani la Real Madrid.

După 3 etape consumate în Primera Division, Barcelona şi Valencia sunt la mijlocul clasamentului, având câte 4 puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu