Val de utilizatori pe Telegram în urma problemelor Facebook. Trei milioane de utilizatori noi în numai 24 de ore

”Avem intimitate totală şi spaţiu nelimitat pentru toată lumea”, a spus fondatorul Telegram, Pavel Durov, într-un mesaj postat pe propria sa platformă. Ziua de 13 martie a fost una nefastă pentru Facebook.

 Reţeaua socială a avut probleme aproape toată ziua, fiind nevoită să utilizeze ”rivala” Twitter pentru a comunica cu proprii săi utilizatori.

Un alt rival al Facebook care a profitat de problemele pe care le-a avut reţeaua socială a lui Mark Zuckerberg este Telegram, platforma de comunicare fondată de omul de afaceri rus Pavel Durov.

Acesta a spus, într-un mesaj postat pe propria platformă, că Telegram a înregistrat 3 milioane de utilizatori noi în doar 24 de ore, scrie adevarul.ro

Durov a ţinut şi să arunce o săgeată în direcţia celor de la Facebook, precizând că platforma sa oferă intimitate totală utilizatorilor săi. În urmă cu un an, Telegram a depăşit 200 de milioane de utilizatori activi lunar.

Platforma a fost însă interzisă în anumite zone, precum Rusia, China sau Iran, după ce a refuzat cereri ale guvernelor din ţările respective cu privire la informaţiile utilizatorilor săi.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu