Vadim Ungureanu i-a propus lui Năstase să construiască toalete publice în Capitală

Embed:

Protest în faţa instituţiei, unde Andrei Năstase şi-a lansat programul electoral. Jurnalistul Vadim Ungureanu i-a propus finului de cununie al oligarhului Ţopa să includă în program construirea toaletelor publice în Capitală.

Ungureanu şi-a motivat acţiunea prin faptul că acestea lipsesc în Chişinău, iar drept dovadă a folosit fotografii în care Năstase apare cu pantalonii uzi. Tradiţional, evenimentul organizat de PPDA nu a trecut fără bruscarea şi insultarea jurnaliştilor.

Vadim Ungureanu spune că este gata să-l susţină pe candidatul Năstase la alegerile locale din 20 mai, dacă acesta va include cerința sa în programul electoral.

Andrei Năstase a refuzat să discute cu Ungureanu. Politicianul a fugit de la eveniment prin uşa din spate. Colegii lui de partid au avut grijă însă să păstreze obiceiul şi să-l insulte pe jurnalistul Vadim Ungureanu.

Deşi candidatul PPDA şi-a lansat astăzi programul electoral, acesta a decis să invite la eveniment doar presa de partid. Echipa CANAL 2 a încercat să afle de la Năstase de ce a ţinut totul în secret, dar a fost bruscată.

În cadrul evenimentului, Năstase şi-a prezentat obiectivele şi a pregătit un discurs emoţional, care i-a plictisit însă pe cei prezenţi. Oamenii au ales să stea cu ochii în telefon sau să navigheze pe reţele de socializare. Totuşi, echipa PPDA nu a uitat să le amintească celor prezenţi să doneze bani pentru a-l susţine pe finul oligarhului condamnat Victor Ţopa. Mesajul a venit din partea milionarului Alexandru Machedon, care este șef al staff-ului electoral a lui Năstase.

"Veniţi şi donaţi, o sută de lei, o mie de lei, zece mii de lei", a spus șeful staff-ului electoral al candidatului PPDA, Alexandru Macgedon.

Nu este pentru prima dată când Andrei Năstase le cere oamenilor bani pentru a-şi întreţine partidul. Recent, acesta a declarat la un post TV al PPDA că are nevoie de sprijin financiar, inclusiv pentru a achita site-urile de știri care să-i mediatizeze pozitiv acțiunile politice.

Asta chiar dacă, potrivit declaraţiei de avere, Andrei Năstase deţine zece terenuri agricole şi 11 case. El mai are o casă luxoasă în oraşul Bad Homburg din Germania, la 25 de kilometri de Frankfurt. Acolo locuieşte soţia şi copii săi. Recent, acesta a recunoscut că a vândut unul dintre automobile cu 35 de mii de euro, doar că Năstase consideră că această sumă este una mult prea mică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu