Vadim Ungureanu cu cască pe cap, pentru a nu mai fi bătut de Platforma DA

Embed:

Jurnalistul Vadim Ungureanu, care a fost de nenumărate ori agresat de reprezentanţii partidului "Demnitate şi Adevăr" a găsit cum să se apere de aceştia. Ziaristul a venit cu o cască pe cap şi o vestă antiglonţ la cea mai recentă conferinţă de presă a liderilor formaţiunii.  

Vadim Ungureanu a decis să se îmbrace astfel după duminică a fost ţinta atacurilor liderilor partidului "DA", Andrei şi Vasile Năstase.

Pe lângă vestimentaţia specială, jurnalistul a venit şi cu câteva mesaje. Pe vesta antiglonţ era lipită o foaie de hârtie pe care era scris - "DA, NU DA ÎN PRESĂ", făcând referire la comportamentul agresiv al reprezentanţilor partidului faţă de jurnaliştii incomozi.

Iar pe cască era inscripţionat - FNA 1999, acesta fiind numărul de înmatriculare al maşinii lui Andrei Năstase din Frankfurt.

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei întâlniri cu localnicii din Cimişlia, în Casa de Cultură, Andrei şi Vasile Năstase nu i-au permis lui Vadimi Ungureanu să intre în sală, deşi instituţia este una publică. Mai mult, reporterul portalului "Today.md" a fost agresat fizic şi insultat.

Jurnalistul spune că este şi ţinta atacurilor psihologice din parte adepţilor formaţiunii politice.

Jurnalistul Vadim Ungureanu a depus o plângerea la poliţie în urma agresiunii din partea reprezentanţilor partidului "DA" al interlopilor fugari Victor şi Viorel Ţopa. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu