Vacanţe mai modeste. Unde vor petrece Crăciun şi Revelionul aleşii poporului

Embed:

Dacă altădată întâmpinau Crăciunul şi Revelionul la schi sau pe plajă, în acest an sărbătorile de iarnă îi vor prinde pe aleşii poporului acasă, alături de familie şi de rude. Asta pentru că deputaţii au mult de lucru în această perioadă, mai ales că urmează campania electorală.

"Ca de obicei le voi petrece în familie, dar aceste sărbători nu vor fi însoţite de vacanţă, aşa cum era de obicei, ţinând cont că este o campanie electorală. Avem acum trei nepoţi, al patrulea e pe drum aşa că nepoţii cei care sunt mai mari aşteaptă cu nerăbdare să vină ziua când vor descoperi ce daruri le-am luat", a spus Valeriu Ghileţchi, vicepreşedintele Parlamentului.

Andrian Candu spune că, tradiţional, sărbătorile de iarnă nu trec fără daruri pentru toţi membrii familiei, din partea lui Moş Crăciun.

"Nu e uşor, alţi patru membri de familie copiii şi soţia bineînţeles şi alţi rude, prieteni la care trebuie să ne gândim, dar cu siguranţă vor avea toţi daruri", a spus Andrian Candu, preşedintele Parlamentului. 

Şi alţi deputaţi spun că această perioadă este o bună ocazie de a sta alături de cei dragi.

"Iarna e mai bine să stai acasă, să bei un pahar de vin fiert, un izvar cum spun moldovenii, să mai jupoi o găină. Buneii noştri o zis că cel mai bun loc este cuptorul", a spus Mihai Ghimpu, preşedintele fracţiunii PL.

"Îmi doresc nespus de mult ca de Revelion să-mi revăd nepoţica. Este o dorinţă şi nu am răbdare să ajung să o văd", a spus Valentina Buliga, deputat PDM.

Aleşii ne-au mărturisit că cele mai deosebite daruri le-au primit în copilărie. Acum, cadoul perfect nu ţine cont de preţ.

"Nu prea mă interesează cadourile materiale. Cel mai bun cadou este că oamenii dragi mie sunt alături de mine. Nimic altceva nu-mi mai trebuie", a spus Elena Bodnarenco, deputat PCRM.

"În general de când eram mică nu prea primeam cadouri de la Moş Crăciun. Era o perioadă mult mai dificlă, dar la acest moment cred că cel mai frumos cadou este copilaşul, care a venit în familia noastră", a spus Alina Zotea, deputat PL.

"Un cadou pe care l-am primit în copilărie de la bunelul meu era un instrument muzical, eu nu pot cânta, dar îmi părea că uite o să încep să cânt. Şi pe timpurile celea, era perioada sovietică, asta era o chestie foarte rară să ai aşa instrument", a spus Vadim Pistrinciuc, deputat PLDM.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu