Vacanţă de neuitat pentru 700 de copii, organizată de Asociația The Moldova Project

Embed:

700 de copii din familii sărace și din internatele din raioanele Anenii Noi, Orhei și Hâncești vor beneficia de o vacanţă de neuitat. Ei vor avea parte de picnicuri în aer liber și distracţii în piscine. Acest lucru a devenit posibil datorită proiectului realizat de Asociația The Moldova Project.

Pe tot parcursul anului, voluntarii din țara noastră și din Uniunea Europeană au adunat fonduri pe diferite platforme pentru a organiza o adevărată sărbătoare pentru copiii nevoiaşi.

Primii 70 de copii care au mers la piscină au aşteptat cu nerăbdare acest moment.

"Sunt foarte fericit ca am venit aici, mâine trebuie să ajut pe mama la lucru."

"Îmi place foarte mult şi astăzi să mă joc în apă. Sunt foarte fericită."

Aurica Negru are trei copii. Soțul ei lucrează în străinătate, iar banii abia le ajung pentru mâncare. Prin urmare, piscina pentru ei reprezintă un lux pe care nu şi-l pot permite.

"E bucuria noastră şi a copiilor. Ei au aşteptat cu nerăbdare această zi frumoasă", a declarat Aurica Negru, mamă a trei copii. 

"Sunt copii cu diverse background-uri, din familii unde nu îşi permit deseori mâncare, pâine", a spus Victoria Morozov, directoarea Asociaţiei The Moldova Project.

Costul proiectului este de aproximativ 10 mii de euro.

"Ajutând o dată vrei să o faci din nou. Vedeți că cele mai simple lucruri îi fac fericiți și le schimbă viața", a declarat Harriette Smith, voluntar din Marea Britanie.

"Ne place să fim parte din ceea ce se întâmplă aici, să oferim cadouri acestor copii. Ei adoră această piscină. Este minunat", a spus Alex Key, voluntar.

Proiectul de vară implementat de Asociația The Moldova Project va dura zece zile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu