Va sta doi ani după gratii pentru că a postat pe internet poze nud cu fosta sa prietenă

Embed:

Un tânăr din Chişinău a decis să se răzbune pe fosta sa prietenă postând poze nud ale acesteia pe Internet. Doar că fata s-a dovedit a fi minoră. Prin urmare, răzbunarea tânărului cade sub incidenţa articolului privind răspândirea materialelor pornografice cu minori şi riscă până la doi ani de închisoare.

Părinţii elevei de 17 ani, pozele nud ale căreia au apărut mai întâi pe site-ul Muligambia.com, iar apoi şi în reţelele sociale, s-au adresat în iunie cu o plângere la poliţie. S-a constatat că pozele au fost făcute cu încuviințarea fetei de către fostul ei prieten. Aceasta, însă, nu îl scuteşte de pedeapsă.

"Pozele au fost făcute fiind aprobate de victimă. Legislaţia nu prevede eliberarea de răspundere a tânărului în cazul în care persistă consiţământul victimei. Tânărul şi-a recunoscut vina. De asemenea,  a spus că imaginile au fost făcute la domiciliul său", a specificat procurorul Dumitru Purici.  

Mai mult, procuratura a intentat câteva dosare penale adminitsratorilor site-ului şi anume pentru încălcarea dreptului la viaţa privată, şantaj şi profanarea simbolurilor statale. Fondatorii internet-portalului riscă până la 7 ani de închisoare. Însă, dat fiind faptul că aceştea se află peste hotare, ei nu au putut fi reţinuţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu