Va rezista Moldova sau nu fără Guvern. Vlad Plahotniuc: Deputații aleși ai Blocului ACUM trebuie să-și asume CRIZA, pe care o provoacă în țară

Embed:

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a oferit redacției Deschide.MD primul interviu după alegerile parlamentare din 24 februarie. 

Întrebat dacă ar rezista Republica Moldova fără Guvern şi dacă ţara va suferi din acest motiv o criză, Vlad Plahotniuc a comunicat că Partidul Democrat va face tot ce poate din punct de vedere politic pentru evitarea unei noi crize, de tipul celei în care era țara la începutul anului 2016.

Mai mult, președintele Partidului Democrat, a declara că vor face tot ce este posibil pentru ca cetățenii să nu mai treacă prin astfel de momente.

"Ar trebui să-i întrebați pe cei care vor declanșa această criză ce vor face, fiindcă ei vor trebui să răspundă în fața cetățenilor. Deputații aleși ai Blocului ACUM trebuie să-și asume criza, pe care o provoacă în țară, în cazul în care refuză dialogul și aleg calea haosului. Într-o astfel de situație, pentru noi prioritar va fi să protejăm cetățenii, astfel încât ei să nu aibă de suferit. Nu este însă cazul să anticipez mai mult. Ceea ce vă spun sigur este că Partidul Democrat va face tot ce poate din punct de vedere politic pentru evitarea unei noi crize, de tipul celei în care era țara la începutul anului 2016, vom face tot ce este posibil pentru ca cetățenii să nu mai treacă prin astfel de momente", a comunicat președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Citeşte interviul integral pe Deschide.MD

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu