Va ploua sau ne bucurăm de soare? Cum ne surprinde vremea la început de săptămână şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. Ziua, în partea de nord a țării, sunt prognozate ploi slabe de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei maxima va fi de 22 de grade, iar la Tiraspol de 23. La Leova se vor înregistra 24 de grade, iar la Comrat și Cahul cu unul mai mult.

În Capitală, astăzi, sunt prognozate 22 de grade Celsius și cer variabil. În următoarele zile, vremea se va mențină caldă. Meteorologii au anunțate cer variabil, iar maxima va oscila între 24 și 26 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se așteaptă 30 de grade. La Paris şi Londra sunt prognozate 17 grade, iar la Berlin vor fi 14. La Roma maxima va fi de 19 grade Celsius. 10 grade se vor înregistra la Viena, iar 13 la Praga şi Varşovia.

La Budapesta sunt anunţate ploi şi 18 grade, iar la Belgrad şi Atena vor fi 21. La Bucureşti şi Ankara vremea va fi frumoasă, cu temperaturi de până la 22 de grade Celsius. La Kiev sunt prognozate 21 de grade, iar la Moscova cu unul mai puţin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu