Va ninge în toată Moldova. Câte grade vor indica termometrele

Mâine va ninge în toată ţara, iar vântul va sufla slab. La Briceni vor fi minus cinci grade, iar la Soroca şi Bălţi va fi minus şase grade.

La Orhei şi Tiraspol termometrele vor înregistra minus două grade, la Leova se aşteaptă minus un grad, iar la Comrat şi Cahul mercurul din termometre nu va sări de zero grade Celsius

În Capitală, în această noapte, vor fi minus şapte grade. Mâine temperatura aerului va ajunge până la minus două grade Celsius. În următoarele zile se așteaptă ninsori, iar minimele termice vor fi de 13 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va fi înnorat. La Roma va fi cald de până la 13 grade, iar la Paris şi la Berlin vor fi patru grade. La Londra se va înregistra un grad, iar la Madrid sunt prognozate opt.

La Viena şi Varşovia va fi un grad, iar la Budapesta termometrele vor arăta două grade Celsius. La Praga va fi minus un grad şi cerul va fi înnorat, iar în Belgrad se vor înregistra şapte grade Celsius. La Atena termometrele vor arăta 19 de grade, iar la București două grade. La Ankara sunt așteaptate 21 de grade Celsius, iar la Kiev minus cinci. La Moscova, termometrele vor indica minus două grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu