Vă mulțumim că ați ales PUBLIKA. Am fost LIDER ABSOLUT al portalurilor de conținut din Republica Moldova

Embed:

Publika TV a fost principala sursă de informare pentru moldoveni la alegerile de duminică, fiind lider pe mai multe target-uri de audienţă atât în ziua scrutinului, cât şi, în special, a doua zi, după afişarea rezultatelor preliminare.

Iar în dimineaţa zilei de luni, 25 februarie, Publika TV a fost lider absolut de audienţă. Minutul de aur a fost la ora 7:50, când cel puţin 160 de mii de oameni erau cu ochii pe noi, depăşind în acest fel toate televiziunile din ţară.

Pe parcursul zilei de luni, peste 750 de mii de oameni s-au uitat la Publika TV, fiind, de la ora 6:00 până la 18.00, pe locul doi dintre toate posturile de televiziune, fiind depăşită doar de PRIME TV.

Şi duminică, în ziua scrutinului, postul nostru a fost una dintre televiziunile de referinţă pentru moldoveni. Minutul de aur a fost înregistrat în News Room cu Stela Bodiu, când 128 de mii de oameni din ţară erau conectate pe singura televiziune de ştiri din ţară.

Măsurările de audienţă au fost realizate de compania "AGB Nielsen". 

Moldovenii care s-au informat online au ales Publika.MD. Rezultatele alegerilor au fost afișate în timp real pe Publika.MD, iar cititorii noștri au fost primii care s-au informat de pe site-ul nostru.

Publika.MD a fost luni lider absolut al portalurilor de conținut din Republica Moldova.  Peste 135 de mii de vizitatori unici, care au generat peste  200 de mii de vizite și mai mult de 500 de mii de afișări.

Oamenii au intrat pe publika.md pentru a vedea care va fi componența următorului Parlament, pentru a găsi repartizarea mandatelor în noul legislativ și pentru a afla lista candidaților de pe circumscripțiile uninominale care au ieșit câștigători.

Și pagina de Facebook Publika.md/" target="_blank">Publika.MD a generat un interes sporit ieri, peste 370 de mii de utilizatori au văzut materialele noastre video, iar articolele noastre au fost citite de peste jumătate de milion de oameni. 

Vă mulțumim că sunteți cu noi!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu