"Vă dau mâine VERSIUNI". Primele reacţii ale bărbatului împuşcat de poliţişti la Botanica (VIDEO)

Embed:

Publika TV a intrat în posesia unor imagini video, surprinse de camerele de supraveghere ale localului, unde, dimineaţa au fost trase focuri de armă. În urma incidentului, un tânăr de 28 de ani a fost rănit, după ce a ameninţat poliţiştii cu un pistol.

Bătaie, împuşcături şi sânge! Imagini exclusive din timpul incidentului armat de la Botanica (VIDEO)

Poliţia a fost solicitată jurul orei 7:00 dimineaţa, pe motiv că într-un local din sectorul Botanica al Capitalei s-ar fi produs un furt. Ajunşi la faţa locului, poliştii au intervenit pentru a aplana un conflict dintre reprezentanţii localului şi un grup de tineri, care au chefuit toată noaptea.

Unul dintre ei a a scos un pistol din maşină şi a ameninţat că va deschide focul. Deoarece tânărul a refuzat să se conformeze somaţiilor, unul dintre poliţişti a fost nevoit să folosească arma din dotare.

"Poliţistul a efectuat o împuşcătură în plan vertical de avertizare. Acesta nu s-a conformat, iar a doua împuşcătură a efectuat-o în direcţia lui, rănindu-l la picior", a spus ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir.

Pistolarul are 28 de ani şi este domiciliat în Dumbrava. Potrivit poliţiei, acesta era în stare de ebrietate şi avea permis de port-armă. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă.

"Pacientul e în proces de investigare şi tratament. Viaţa lui este în afara pericolului", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Capitală, Romeo Şerbin.

Tânărul rănit a refuzat să vorbească în faţa camerei de filmare.

"Lăsaţi toate astea, vă rog, duceţi-vă de aici, eu nu mă simt bine, vă dau mâine dimineaţă versiuni", a spus tânărul.

Procurorii sectorului Botanica au interogat martorii mai bine de trei ore.

La faţa locului a venit şi prietena rănitului.

Anchetatorii au verificat şi maşina tânărului. Oamenii legii nu au găsit nimic suspect în automobil.

Cazul este investigat de procuratura sectorului Botanica.

Citeşte şi: Bătaie, împuşcături şi sânge! Imagini exclusive din timpul incidentului armat de la Botanica (VIDEO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu