Vă amintiţi de pistolarul baricadat într-o grădiniţă din Capitală? A fost condamnat la închisoare

Pistolarul baricadat acum un an într-o grădiniţă din Capitală și care a ameninţat că se va împuşca a fost condamnat, ieri, la patru ani şi jumătate de închisoare. 

Judecătorii instanţei Buiucani au pronunţat sentinţa, deşi procurorii au solicitat 11 ani de închisoare pentru tentativă de omor intenţionat, ameninţarea cu moartea şi păstrarea ilegală a armelor şi muniţiilor.

Judecătorii însă au recalificat infracţiunea de tentativă de omor intenţionat în huliganism agravat. Procurorii califică pedeapsa drept una prea blândă şi declară o că vor ataca decizia în instanţa superioară. 

PUBLIKA.MD aminteşte că un bărbat s-a baricadat într-o grădiniţă din Capitală și a ameninţat că se va împuşca. Agresorul ar fi stat aproape cinci ore cu degetul pe trăgaci. După aproape cinci ore de negocieri, agresorul a fost convins să depună arma, fără să provoace victime.

Bărbatul de aproximativ 30 de ani ar fi recurs la acest gest extrem după ce s-a certat cu iubita. Acesta a hărţuit ani de zile fosat prienă şi familia acesteia.

Citeşte şi: DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul pistolarului baricadat în grădiniţă. ASEMĂNAREA cu CRIMA DE LA DURLEŞTI


 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu