USMF, învinsă de BC Rîbnița: Vom încerca să câștigăm fiecare partidă

Embed:

După 3 înfrângeri consecutive suferite în campionatul național de baschet masculin, clubul din Rîbnița și-a revenit. Discipolii lui Veaceslav Ciocan au învins în deplasare echipa Universității de Stat de Medicină și Farmacie, scor 98-82. Partida a fost echilibrată doar în primul sfert, care s-a încheiat la egalitate , scor 21-21.

În cea de-a doua repriză echipa din Rîbnița a rămas fără unul dintre cei mai importanţi jucători. Azerul Amil Hamzaev s-a accidentat și nu a putut continua disputa. Rîbnița a obținut a treia victorie în această stagiune de campionat și se află pe locul 4 în clasament.

"A fost o partidă grea. În startul confruntării nu ne regăseam pe teren. În sfertul trei și patru am reușit să ne concentrăm și să prestăm jocul de care suntem capabili. Vom încerca să câștigăm fiecare partidă și apoi vom vedea cine se va califica în finală, sper că în această fază va ajunge echipa noastră", a menţionat Vadim Răducan, baschetbalist BC Rîbnița.

"Avem șanse să ne calificăm în play-off. Pentru a atinge acest obiectiv trebuie să câștigăm următoarele două partide", a precizat Artur Tronciu, baschetbalist USMF.

De cealaltă parte, USMF a înregistrat până acum trei victorii și a suferit tot atâtea înfrângeri. Formația din Chișinău este pe locul 5 în clasament.

Într-o altă partidă din cadrul aceleaşi etape, Admirals a fost învinsă pe teren propriu de liderul BC Tighina cu 80-102.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu