Usher a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame (FOTO)

Cântărețul american de R&B Usher a primit, miercuri, o stea pe Hollywood Walk of Fame, ocazie cu care le-a cerut în glumă fanilor să vină în mod regulat la ea pentru a o face să strălucească, relatează joi France Presse citat de agerpres.ro.

La ceremonie au fost prezenți muzicienii americani Stevie Wonder și will.i.am, liderul formației Black Eyed Peas, precum și producătorul american Harvey Weinstein.

"Vă datorez vouă, tuturor, faptul că sunt astăzi aici. Mulțumită vouă această stea va străluci aici și vă las — este responsabilitatea voastră — să veniți aici de câte ori aveți ocazia să faceți ca steaua mea să strălucească", a glumit Usher, care a primit steaua cu numărul 2.588. 

Cântărețul în vârstă de 37 de ani a câștigat opt premii Grammy și a vândut un total de mai mult de 65 de milioane de albume. Printre piesele sale se numără "Can U Get Wit It'', 'U Remind Me'' sau ''U Don't Have To Call''.

Prima stea de pe celebrul bulevard al celebrităților din Hollywood a fost primită de actrița americană Joanne Woodward la 15 august 1958.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu