Usatîi susţine că Igor Dodon îl atacă prin intermediul presei din Rusia

"Şeful statului Igor Dodon se temea şi se teme până în prezent de revenirea mea în Republica Moldova şi din această cauză mă atacă prin intermediul presei din Rusia".

Despre aceasta a declarat Renato Usatîi într-o postare LIVE pe Facebook. Politicianul susţine că recent în presa din Rusia au apărut mai multe materiale denigratoare la adresa lui şi că acestea ar fi fost publicate la comanda lui Dodon.

Renato Usatîi nu exclude că Igor Dodon o să încerce să scape de el prin intermediul lui Dmitrii Kozak. 

"O să-i spună lui Kozak că trebuie de scăpat de Usatîi, care destabilizează situaţia si vrea să distrugă Alianţa", a mai adăugat Renato Usatîi. 

Usatîi a mai povestit că i-a expediat lui Igor Dodon un mesaj prin care i-a cerut să oprească această campanie de denigrare: 

"I-am scris lui Igor Dodon şi l-am rugat să oprească campania împotriva mea si azi îl rog să se oprească şi să nu-i fie frică de revenirea mea".

Recent, Renato Usatîi a declarat la un post privat de televiziune că Președintele Igor Dodon, care a lucrat toată viața la stat, ar deține mai multe proprietăți în Rusia, dar și conturi de zeci de milioane de dolari în băncile din Elveția. Potrivit lui Usatîi, o parte din activele agonisite de Igor Dodon ar fi în Federația Rusă, inclusiv în Crimeea ocupată de ruși. Totuși, grosul banilor deținuți de acesta s-ar afla în băncile din Elveția. 

CITEŞTE ŞI: Renato Usatîi, declarații despre averile lui Igor Dodon: Are o grămadă de hectare de pământ în Rusia

Tot Usatîi a fost acela care l-a acuzat pe Dodon că ar fi plătit bani ca talibanii să-i țină captivi pe ostaticii moldoveni până în campania electorală. Despre aceasta el a scris pe pagina sa de Facebook, după ce piloţii moldoveni au fost eliberaţi. 

loading...

Lasă un comentariu