Usatîi: Occidentul l-a presat pe Dodon să cedeze Ministerul Apărării în favoarea Blocului ACUM

Occidentul l-a presat pe preşedintele ţării, Igor Dodon, să cedeze Ministerul Apărării în favoarea Blocului ACUM. O declaraţie în acest sens a fost făcută de liderul formaţiunii Partidul Nostru, în cadrul unei emisiuni, la TVC21.

Renato Usatîi susţine că după vizita ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu, Occidentul s-a arătat îngrijorat. 

"Dacă Năstase va câştiga alegerile pentru funcţia de primar al Capitalei, se eliberează funcţia de ministru de Interne, iar această funcţie se eliberează pentru actualul şef de la Apărare, Pavel Voicu. Ca să înţelegeţi, Dodon ar avea nevoie de MAI şi eu nu exclud că există o înţelegere între ei că pe Andrei Năstase îl vor ajuta să fie primar pentru ca Igor Dodon să obţină funcţia de ministru de Interne", a subliniat liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Amintim că ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a efectuat o vizită la Chişinău în data de 24 august, la invitaţia preşedintelui Igor Dodon. În timpul vizitei sale, demnitarul de la Moscova nu a făcut nicio declaraţie de presă. Pe parcursul vizitei, delegaţia rusă a fost înconjurată de zeci de agenţi de pază şi poliţişti, aşa că jurnaliştii nici nu s-au putu apropia de Serghei Şoigu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu