Usain Bolt a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale

Atletul jamaican Usain Bolt a terminat pe locul trei ultima cursă de 100 de metri în carieră. În finala Campionatelor Mondiale de la Londra, el a fost învins de doi sprinteri americani.

Justin Gatlin a câştigat medalie de aur, în timp ce Christian Coleman s-a clasat pe poziţia secundă. Gatlin a fost cronometrat în 9,92 secunde şi l-a devansat pe conaţionalul său cu două sitimi.

Bolt a completat podiumul, trecând linia de sosire în 9,95 secunde. De trei ori campion mondial în această probă, Bolt a avut un start foarte slab, de pe urma căruia nu şi-a mai revenit.

 "Am fost învins de adversari de valoare. Am ajuns la finiş al treilea în spatele sportivilor talentaţi care au un viitor mare în faţă. Nu am regrete", a spus atletul, Sain Bolt.

"Nu m-am concentrat pe zvonuri înaintea cursei şi nu am crezut că victoria mea va reprezenta un dezastru pentru cineva. Dedic acest succes fanilor care mă susţin, conaţionalilor care au crezut în mine atunci, când am fost disperat", a spus atletul, Justin Galtin.

În vârstă de 30 de ani, Bolt a anunţat retragerea după competiţia din Marea Britanie. Sportivul jamaican are în palmares 11 titluri mondiale şi 8 olimpice.

Acesta este deţinătorul recordului la proba de 100 de metri. Bolt a obţinut 9 secunde şi 58 de sutimi la Campionatele Mondiale din 2009 de la Berlin.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu