URMEAZĂ TRAGEREA LA SORŢI. Marile vedete se declară pregătite de Cupa Mondială

Mâine, la Moscova, va avea loc tragerea la sorţi pentru grupele turneului final al Campionatului Mondial de fotbal din 2018. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Neymar Junior au vorbit despre aşteptările lor de la această procedură.

Starul naţionalei Braziliei, Neymar Junior, nu se teme de niciun adversar şi este pregătit să înfrunte orice echipă le va ieși brazilienilor în cale.

" Cred că suntem pregătiţi să luptăm de la egal la egal cu orice naţională. Am muncit şi ne-am antrenat mult, deci nu ne este frică de nimeni. Nu contează cu cine vom juca în grupe. Trebuie să fim pregătiţi pentru orice adversar", a spus atacantul Neymar Junior.

Campion european cu Portugalia, Cristiano Ronaldo este sigur că echipa sa va fi în deplinătatea forțelor la ora startului.

"Vom afla după tragerea la sorţi ce adversari vom avea. Sunt relaxat, pentru că ştiu că toate grupele vor fi în mare măsură de valoare apropiată. Când va veni timpul să jucăm, echipa va fi pregătită. Îmi doresc ca Portugalia să aibă o evoluţie bună la Campionatul Mondial de la vară", a afirmat atacantului Cristiano Ronaldo.

Decarul Argentinei, Lionel Messi, a declarat că şansele argentinienilor la calificarea în optimile de finală ale competiţiei depind și de adversarii sud-americanilor din grupe.

"Ne gândim la potenţialii noştri adversari şi cum vor decurge meciurile cu aceştia. Dacă ne vom califica sau nu? Depinde de adversarii pe care îi vom avea în grupă. Voi privi partidele de la Mondial dacă nu vom avea la acele ore meciuri sau antrenamente", a spus atacantul Lionel Messi.

Prezentatorii ceremoniei tragerii la sorţi a grupelor Campionatului Mondial vor fi fostul internațional englez Gary Lineker și jurnalista Maria Komandnaya, în timp ce gazda show-ului în sine va fi moderatorul de televiziune Ivan Urgant.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu