Urmează săptămâna greilor la Publika TV

Embed:

Urmează săptămâna greilor la Publika TV. La o lună după ce nemulţumirile dintre liderii Alianţei au răbufnit la emisiunea Fabrika, Vlad Filat, Mihai Ghimpu, Serafim Urechean şi Marian Lupu revin în studioul Publika TV. Invitatul din această seară al Nataliei Morari este liderul PLDM, Vlad Filat. Marţi, la Fabrika vine liderul AMN, Serafim Urechean, iar miercuri este aşteptat liderul liberal Mihai Ghimpu. Joi, de la 21.30, Natalia Morari îl va avea ca invitat pe preşedintele PD, Marian Lupu.

La sfârşitul lunii septembrie, liderii partidelor din Alianţă s-au împărţit în două tabere. Mihai Ghimpu, Serafim Urechean şi Marian Lupu, invitaţi în emsiunea Fabrika, l-au atacat dur pe colegul lor de Alianţă, Vlad Filat. Scandalul a pornit de la decizia lui Filat de a asuma răspunderea Guvernului pe rectificările bugetului anului 2010.

Scenariul s-a repetat a doua zi. Ghimpu, Lupu şi Urechean au venit în platoul emisiunii moderate de Natalia Morari cu intenţia de a-l avea ca partener de discuţie pe liderul PLDM Vlad Filat, care îşi anunţase participarea. În cele din urmă, Filat a preferat să facă o vizită târzie la Cotul Morii.

Câteva zile mai tîrziu, semnalul de împăcare a fost dat tot la Fabrika, de către Mihai Ghimpu.

La o lună de la scandal şi când mai sunt doar patru săptămâni până la alegeri liderii AIE revin la Fabrika pentru a ne spune cum au evoluat relaţiile din alianţă, dar şi cum văd ei Moldova după alegeri.

Lasă un comentariu