Urmărire ca-n filme. Un şofer s-a răsturnat cu maşina de mai multe ori (VIDEO)

O urmărire ca-n filme a ţinut Statele Unite cu sufletul la gură! După zeci de minute cu poliţia pe urmele sale, un şofer fugar s-a răsturnat cu maşina în repetate rânduri, însă, din fericire, a scăpat nevătămat, scrie rtv.net.

Totul a început când poliţiştii din California au încercat să oprească o maşină cu numere de înmatriculare suspecte. Bărbatul aflat la volan a apăsat însă pedala de accelaraţie, moment în care a început o cursă ca-n filme.

La un moment dat, o roată din faţă a maşinii a cedat, însă şoferul a continuat să gonească cu viteză. Maşina s-a izbit apoi de un zid, cel mai probabil după ce şoferul n-a mai putut controla vehiculul, iar apoi s-a răsturnat de mai multe ori.

După ce a văzut moartea cu ochii, şoferul fugar, aflat încă în stare de şoc, a coborât din maşină. Până să apuce să se dezmeticească, era deja înconjurat de poliţişti înarmaţi, care îi cereau să se predea.

Oamenii legii nu-şi explică de ce bărbatul a apăsat pedala de acceleraţie, fiindcă maşina nu era furată, iar el nu avea cazier.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu