Urmărire CA ÎN FILME. Pentru 120 de km/h, un şofer se va alege cu trei pedepse dure (VIDEO)

Embed:

Un tânăr suspectat că ar fi urcat în stare de ebrietate la volan a pus pe jar polițiștii. Şoferul a accelerat, în loc să oprească la indicaţiile inspectorilor de patrulare. Totul s-a întâmplat noaptea trecută în sectorul Ciocana al Capitalei. 

După o urmărire ca în filme, șoferul vitezoman a fost reținut la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Alecu Russo. Potrivit poliției, acesta conducea cu o viteză de 120 kilometri pe oră.

"Patrulând în sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, am observat un automobil de model Opel Zafira, care conducea neadecvat și avea o viteză excesivă. La cerințele noastre de a stopa, șoferul a ignorat cerințele până într-un moment am stopat automobilul, iar șoferul a fost adus la expertiză la inspectoratul Petru Rareș", a explicat poliţistul Vitalie Roşca.

Tânărul a refuzat să treacă testul de alcoolemie.

"Nu a urcat nimeni beat la volan. Eu nici nuștiu de unde m-au luat ei pe mine. M-au luat de pe marginea străzii cu o întâmplare. Ei au dovezile lor ca și cum am urcat beat la volan. Dar ei nu au nici o dovadă că m-au luat beat de la volan", a spus şoferul.

Bărbatul se va alege cu dosar penal și riscă amendă de până la 12.000 de lei, dar şi să rămână fără permis de conducere pentru o perioadă de la trei până la cinci ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu